Velkommen til ny flysesong på Udduvoll

Postet av Andre Meldal den 18. Mar 2024

Vi gleder oss over at våren er på vei, og at en hel vår, sommer og høst med masse flyging, kaffeprat osv ligger foran oss. Det er bare å starte vårpussen! Her er litt info fra styret: 


Stripa
Det er fremdeles mye is på store deler av stripa og anlegget ellers, men det er mulig å fly for de som ikke trenger hele stripelengden. Både veien og parkeringa ved brakka er islagt, så vi anbefaler å parkere inn mot skogen. Veien ned til den store parkeringa er fin. 


Strøm 
I vinter er alle batteripakkene bygget om, og på søndag (17.03) ble det igjen strøm på anlegget. En stor takk til Geir som har lagt ned mange timer i dette prosjektet!


Medlemskap
Alle som er registrert skal ha fått faktura for medlemskapet. Før dere tar i bruk anlegget ber vi om at denne betales. Da bidrar alle til fellesen, og vi sikrer at de som flyr på anlegget har nødvendig forsikring. Ta kontakt med styret privat hvis dere har spørsmål rundt dette.


Vedlikehold av stripa
I vår planlegger vi legge å litt ekstra arbeid i stripa. Dette gjør vi i hovedsak for å fjerne mose og gjøre stripa hardere. Vi har fått tilbud fra en golfklubb som har nødvendig utstyr til å gjøre en god jobb, og har troen på at dette vil løfte kvaliteten på stripa. Mer info kommer.  

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.